Samengevoegde pagina's


De boel, de boel, sprak dinges

Nonsensproza en andere geschriften

 

De boel, de boel, sprak dinges is aangenaam leesbaar en zonneklaar ingedeeld, met sporen van beslissingsgerichtheid. Het biedt een actueel overzicht van de hedendaagse prioriteiten in het nonsensproza. Daarnaast reikt het boek voor elke vinger minstens drie handvatten aan om het absurdistisch denken van de lezer te scherpen en een solide gevoel voor onzin te ontwikkelen. Met een uitgekiende balans tussen pastiche en parodie slaagt Bruijnen erin de lezer liefde voor quatsch te serveren.

 

ISBN 978-90-826842-0-9

 

Wilt u een gesigneerd exemplaar?

Vermeld dit dan bij de 'opmerking' tijdens uw bestelling.

€ 15,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

De boel, de boel, sprak dinges (ebook - pdf)

Nonsensproza en andere geschriften

 

De digitale versie (in pdf-formaat) van De boel, de boel, sprak dinges is een stuk lichter dan de papieren versie, maar wel even luchtig.

Bij de prijs zijn de e-mailkosten inbegrepen.

 

ISBN 978-90-826842-0-9

 

€ 6,00

  • Beschikbaar

Rouw om mij - treurlied voor de wereld

Wie kent niet het overrompelende gevoel van verlies waarbij het leven van alledag voor even op afstand blijft? Verdriet, eenzaamheid, compassie en verlangen, de verhalen en gedichten in het boek 'Rouw om mij - een treurlied voor de wereld' bezingen in verrassende toonaarden rouw. Het gaat over jou, over mij en over de wereld. Het boek werd geschreven door vierentwintig auteurs, de een bekender in de wereld van de literatuur dan de ander. Allen publiceerden meermaals in boek, bundel en blad. 'Rouw om mij' is niet, zoals hieronder aangegeven, uitverkocht maar is te bestellen via de boekhandel of direct bij de uitgever (e-mail: de.dochters@gmail.com). ISBN 978-90-811354-5-0

€ 19,95

  • Uitverkocht

De zuilen, dankzij de filosofie

Niets is de mens vreemd, en het begrip der dingen is gelukkig niet eenduidig waardoor het aangenaam avonturieren is met een keur aan filosofische overtuigingen. De veertien verhalen in deze bundel bevestigen dit op treffende wijze. Onverwachte wendingen en enerverende gebeurtenissen laten de lezer kennismaken met - soms buitenissige - levenswijsheden. Aan deze bundel schreven tien auteurs mee: Eva De Blieck, Bart J.G. Bruijnen, Guy Commerman, Claar Griffioen, Werend Griffioen, Marian Habets, Guus Matser, Frederik van Sluijs, Albertine Sterk, Ewald Vanvugt

€ 15,50

  • Uitverkocht

Prikkeldraad - van treurnis, afkeer en ongemak

De verhalen gaan over gemankeerde relaties waarin seks zijn liefdevolle rol definitief heeft verloren. Maar seks laat zich niet tot zwijgen brengen, getuige de verhalen die onomwonden maar toch vaak op lichtvoetige wijze, de lezer meer laten zien dan de vele berichten die in de media verschijnen over dit onderwerp. Aan deze bundel schreven zestien auteurs mee, de ene bekender in de wereld van de literatuur dan de ander, maar allemaal publiceerden ze eerder in boek en blad.

€ 15,50

  • Uitverkocht

Links